https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 148 149 150 151 152 153 154 ... 163 »

3.9.2015 | Alan Uutiset

Delete ostaa Puhtaanapito J. Kuisma Oy:n ja vahvistaa asemaansa teollisuuden prosessipuhdistuksessa

Delete vahvistaa läsnäoloaan suomalaisen teollisuuden puhtaanapidon osaajana ostamalla eteläkarjalaisen Puhtaanapito J. Kuisma Oy:n. Kaupan myötä Deleten asema valtakunnallisena teollisuuden prosessipuhdistuspalveluiden kokonaisvaltaisena toimittajana vahvistuu entisestään.

3.9.2015 | Alan Uutiset

Fike Europe B.v.b.a ja Tecalemit Flow Oy aloittavat yhteistyön

Fike Europe B.v.b.a ja Tecalemit Flow Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja Tecalemit Flow Oy aloitti Fike Europe B.v.b.a:n edustajana Suomessa 1.9.2015 alkaen. Fike on murtokalvojen, painesuojauksen ja räjähdyksen suojaus -tuotteiden valmistaja

18.8.2015 | Alan Uutiset

Empower Tampereen Energiantuotannon kunnossapidon pääkumppaniksi

Empower ja Tampereen Energiantuotanto Oy ovat solmineet kesäkuussa 2015 pitkäaikaisen sopimuksen, joka kattaa kone-, sähkö- ja automaatiokunnossapitopalveluita asiakkaan voima- ja lämpölaitoksille. Tampereen Energiantuotanto vastaa Tampereen Sähkölaitoksen energian tuotannosta. Sopimus koskee Naistenlahden- ja Lielahden voimalaitoksia, Tammerkosken vesivoimalaitoksia sekä useita lämpölaitoksia.

18.8.2015 | Alan Uutiset

Suomalaisyhtiön palveluinnovaatio estää IT-laitteiden katoamisen – jo 1,6 miljoonan laitteen tiedot päivitettävässä rekisterissä

Suomalainen tietotekniikan palveluyritys 3 Step It on kehittänyt reaaliaikaisen IT-laiterekisteripalvelun, joka estää vuokrattujen IT-laitteiden katoamisen. 3 Step IT:n palvelun ansiosta asiakkaat palauttavat yli 90 prosenttia laitteista vuokrakauden lopussa. Loput kymmenisen prosenttia jatkovuokrataan edullisella jatkovuokralla. Yrityksen laiterekisterissä on jo 1,6 miljoonan laitteen tiedot.

18.8.2015 | Alan Uutiset

Biouuni säästää jopa 70 prosenttia energiakustannuksista – Antti-Teollisuus lanseeraa uuden alipaineisen biouunimalliston

Antti-Teollisuus tuo markkinoille viljan kuivauskäyttöön tarkoitetun bioenergialla toimivan uunimalliston. Uutta teknologiaa hyödyntävät alipaineuunit ovat perinteisiä ylipaineuuneja monikäyttöisempiä.

18.8.2015 | Alan Uutiset

Suomalaisen IoT-kehityslaitteen toimitukset alkoivat

Oululainen Thingsee-yhtiö aloitti Thingsee One -laitteensa toimitukset elokuussa. Thingsee One on älykäs kehityslaite asioiden internetin (Internet of Things, IoT) sovellusten ja ratkaisujen kehittämiseen. Laite helpottaa ja nopeuttaa uusien IoT-sovellusten ja palveluiden kehittämistä ja tekee siitä samalla nykyistä huomattavasti edullisempaa.

18.8.2015 | Alan Uutiset

Fennovoima Oy tiedottaa: Titan-2 ja Destia solmivat urakkasopimuksen

Hanhikivi 1 -ydinvoimalahankkeen pääurakoitsija Titan-2 on julkistanut uuden aliurakoitsijan. Destia valittiin toteuttamaan urakka, joka sisältää valmistelevia töitä laitosalueella: pintamaan ja kasvillisuuden poistoa, maaleikkausta, pengerrystöitä sekä tiejärjestelyjä. Destia aloittaa työt laitosalueella elokuun aikana. Töiden kestoksi arvioidaan noin puoli vuotta. Osapuolet ovat sopineet, että sopimuksen tarkkaa arvoa ei julkisteta.