« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 21 »

Kyroventtiilien testausta Metson Vantaan tehtaalla

Metson venttiiliteknologiakeskus Vantaalla testaa kryo- ja muihin kylmiin kohteisiin tarkoitettuja venttiilejä kastamalla ne lähes –200 asteiseen nestemäiseen typpeen, kerrotaan Metallitekniikka -lehdessä.

Ilmainen rengaspainelaskuri maansiirto- ja teollisuustyökoneisiin

Michelinin uusi rengaspainelaskuri on digitaalinen työkalu, joka tuo lisää työtehoa ja turvallisuutta maansiirto- ja teollisuustyökoneiden käyttäjille. Laskuria voi käyttää sekä tietokonepäätteellä että mobiililaitteilla missä tahansa kunhan internet-yhteys on saatavissa. Laskuri on ensimmäinen laatuaan maailmassa maansiirto- ja teollisuustyökoneita varten.

Wärtsilä solmii jatkosopimuksen maailman suurimman varustamon kanssa; moottorien huolto mukaan

Wärtsilä ja maailman suurin risteilyalan yhtiö Carnival Corporation & plc ovat solmineet nykyistä kumppanuutta lujittavan 12-vuotisen pitkäaikaissopimuksen. Sopimus vahvistaa yhteisiä pyrkimyksiä parantaa ja ylläpitää risteilyalusten turvallisuutta ja luotettavuutta korkeimmalla mahdollisella tasolla. Sopimus sisältää tulokseen perustuvia jaettuja taloudellisia kannustimia kummallekin yhtiölle.

Rakennustuotteita testautetaan tänä vuonna tehostetusti -Tukes

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) valvoo tänä vuonna tehostetusti rakennustuotteiden vaatimustenmukaisuutta.  Markkinoilta poimitaan testattavaksi tuotteita rakentamisen kaikilta osa-alueilta. Testeissä selvitetään, ovatko tuotteet standardien tai tuotehyväksyntälain mukaisia. Samalla päivitetään tilannekuvaa markkinoilla olevien rakennustuotteiden yleistilanteesta ja laadusta.

Uusi hissiturvallisuuslaki muuttaa hissien tarkastusvälejä

Eduskunta on hyväksynyt uudet sähkö- ja hissiturvallisuuslait. Tämän yhteydessä erotettiin hissiturvallisuuslaki omaksi laikseen. Uudistunut lainsäädäntö astui voimaan vuoden 2017 alusta.

Telojen linjaus avaruusteknologialla

Tuotantolinjojen telojen, sylinterien ja valssien linjauksella on usein luultua suurempi merkitys koneen ajettavuudelle, lopputuotteen laadulle ja jopa koko tuotannolle. Mitä parempi ja tarkempi kokonaiskuva linjauksista on, sitä paremmin voidaan tehdä oikeita toimenpiteitä.

Salesforce -alustasta KONEen kunnossapitohenkilöstön uusi avaintyökalu

Hissi- ja liukuporrasyhtiö KONE laajentaa Salesforce- alustan käyttöä ja tuo teknologian myös kunnossapitohenkilöstön käyttöön. Yhtiön suunnitelmissa on yhdistää tarjoamansa laitteet pilveen ja siten parantaa huollon reagointinopeutta ja etävalvontaa.