https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 31 »

Tampereen Sähkölaitos valitsi Vitec ALMAn kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän

Tampereen Sähkölaitos Oy valitsi Vitec ALMAn toimittaman kunnossapito-, suunnittelu-, projektinhallinta- ja dokumentaatiohallintajärjestelmän tehostaakseen omaa toimintaansa.

Fortum jatkaa käyttö- ja kunnossapitoyhteistyötään vesivoimalaitoksilla Maintpartnerin kanssa

Fortum kertoo jatkavansa kolmeatoista vesivoimalaitostaan koskevaa käyttö- ja kunnossapitokumppanuuttaan Caverioniin kuuluvan Maintpartnerin kanssa kahdella vuodella. Maintpartner on hoitanut palvelua jo vuodesta 2013. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Maanteitä päällystetään tänä kesänä yli tuplasti enemmän kuin viime vuonna

Maanteiden päällysteitä uusitaan tänä vuonna noin 4000 kilometrin matkalla. Tienkäyttäjillä on mahdollista seurata verkon karttapalveluista, missä töitä tehdään, muistuttaa Väylävirasto.

Koneet pidetään kunnossa standardien avulla

Hyvä apuväline kunnossapidon johtamisessa on uudistettu SFS-käsikirja 55-1. Siihen on koottu tärkeimpiä kunnossapitoon liittyviä eurooppalaisia ja kansainvälisiä standardeja.

Kevään kelirikosta ennustetaan keskimääräistä helpompaa - talvi ei ole ollut yhtä hellä päällysteille

Maanteillä kelirikosta ennustetaan keskimääräistä helpompaa, mutta alueellisia eroja on. Talven runsaat vesisateet Etelä-Suomessa ja runsas lumimäärä Pohjois-Suomessa aiheuttavat eniten epävarmuutta kelirikon vaikeuden ennustamiseen keväällä, kertoo Väylä virasto lehdistötiedotteessa.

Skannausdiagnostiikalla teiden korjauskulut kuriin

Rovaniemeläisen Roadscanners Oy:n kehittämällä skannausdiagnostiikalla ja muilla sähkömagneettisilla menetelmillä pystytään tarkasti paikantamaan tieverkoston ongelmakohdat, määrittämään ongelmien syyt ja korjaamaan ne ennen vakavien vahinkojen syntymistä. 

HSY kokeilee uutta tapaa vesihuoltosaneerauksessa – tavoitteena työn tehostaminen, yhteistyö asukkaiden kanssa

HSY aloittaa laajan vesihuoltoverkoston saneerauksen Pitäjänmäki-Marttilan alueella Helsingissä. Asukkaille tarjotaan samalla edullista mahdollisuutta saneerata omien kiinteistöjensä tonttivesijohdot ja -viemärit.