https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 29 »

Fortumin ja Elenian akusto varastoi sähköä katkojen varalle ja sähköjärjestelmän tasapainon ylläpitoon

Fortum ja Elenia kertovat ottaneensa Kurussa Pirkanmaalla käyttöön yhteistyössä tuottamansa akuston, joka normaalitilanteessa toimii Fortumin kautta Fingridin kantaverkon säätövoimana ja sähkökatkossa Elenian asiakkaiden varavoimana.

Fortum pilotoi kaukolämpöverkoston vuotojen paikantamista satelliittikuvien avulla

Fortum kertoo käynnistäneensä yhteistyössä Advian Oy:n kanssa pilotin, jossa olemassa olevaa kaukolämpöverkon paikkatietoa yhdistetään satelliittidataan mahdollisten vuotojen paikantamiseksi. Mikäli pilotointi onnistuu, tulevaisuudessa satelliittikuvien avulla voidaan korvata helikopterilla tehtäviä lämpökamerakuvauksia ja siten mm. välttää kuvausten meluhaitat alueen asukkaille.

Suomen Tieyhdistys: Tieverkko on hyvä investointi kaikissa taloustilanteissa

Tieverkko on alusta tieliiken­teelle, mutta myös merkittävä kus­tannustekijä vientiteollisuuden ja kaupan logistiikalle ja siten haaste Suomen kilpailukyvylle.Juuri julkaistu raportti kertoo tiestön vaikutuksesta yhteiskunnan menestykseen ja siitä, miten tiestön kuntoon laittamisella voidaan tukea Suomea kriisin keskellä.

Lentotarkastukset tehostavat sähköverkon ylläpitoa ja turvallisuutta

Sähköverkkoyhtiö Elenia lentokuvaa touko-kesäkuussa sähköverkkoaan kunnonhallintaa varten. Sähköverkkoa Elenialle lentokuvaa helikopterilla Visimind AB.  20 kilovoltin keskijännitteistä runkoverkkoa tallennetaan kuviksi kesän aikana noin 3300 kilometriä eri puolilla Elenian verkkoaluetta Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. 

Tampereen Sähkölaitos valitsi Vitec ALMAn kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän

Tampereen Sähkölaitos Oy valitsi Vitec ALMAn toimittaman kunnossapito-, suunnittelu-, projektinhallinta- ja dokumentaatiohallintajärjestelmän tehostaakseen omaa toimintaansa.

Fortum jatkaa käyttö- ja kunnossapitoyhteistyötään vesivoimalaitoksilla Maintpartnerin kanssa

Fortum kertoo jatkavansa kolmeatoista vesivoimalaitostaan koskevaa käyttö- ja kunnossapitokumppanuuttaan Caverioniin kuuluvan Maintpartnerin kanssa kahdella vuodella. Maintpartner on hoitanut palvelua jo vuodesta 2013. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Maanteitä päällystetään tänä kesänä yli tuplasti enemmän kuin viime vuonna

Maanteiden päällysteitä uusitaan tänä vuonna noin 4000 kilometrin matkalla. Tienkäyttäjillä on mahdollista seurata verkon karttapalveluista, missä töitä tehdään, muistuttaa Väylävirasto.