https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 44 »

18.6.2020 | Tutkimus ja koulutus

Stora Enso testaa uusiutuvaa puupohjaista akkuhiiltä

Maailman akkumarkkinoiden ennustetaan kymmenkertaistuvan viidessä vuodessa. Stora Enson Sunilan tehtaalle rakennetaan koelaitosta, jossa testataan uusiutuvan puupohjaisen akkuhiilen valmistusta.

16.6.2020 | Tutkimus ja koulutus

PSK: Putkisto- ja tehdasssuunnittelua Metropolia AMK:ssa

PSK Standardisoinnin työryhmän PSK 24/2 Putkistosuunnittelu toteuttama kurssi järjestettiin kolmatta kertaa Metropolia AMK:ssa kevätlukukaudella 2020.

10.6.2020 | Tutkimus ja koulutus

Tutkimuskeskus Terra kouluttaa uusia infra-alan asiantuntijoita

Tampereen yliopiston infra-alan osaaminen keskittyy kesäkuun alussa toimintansa aloittaneeseen Terraan, joka jatkaa Tampereen yliopiston maa-, pohja- ja ratarakenteiden tutkimusryhmän vahvaa perinnettä Suomen johtavana infrarakenteiden osaamiskeskittymänä sekä opetuksessa että tutkimuksessa.

Kiilto kouluttaa nyt webinaareilla

Koronavirus keskeytti Kiilto Pro Academyn koulutukset hetkeksi, mutta toukokuussa märkätila-, sisäilma- ja jälleenmyyjäkoulutukset alkoivat taas pyöriä – nyt webinaareina.

29.5.2020 | Tutkimus ja koulutus

Rakentajat tehostavat kosteudenhallintaa verkkokoulutuksella

Neljätoista Suomen suurinta rakennusliikettä on yhdessä kehittänyt eKosteus-koulutuksen ja alkaa hyödyntää sitä oman henkilöstönsä koulutukseen. Tavoitteena on parantaa kosteudenhallinnan osaamista sekä torjua kosteusvaurioita. Koulutus kokoaa yhteen perustiedot, jotka rakentamisen kaikkien osapuolten tulee tuntea, jotta kuivaketju ei katkea. Asiasta raportoi Rakennusteollisuus RT ry.

18.5.2020 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilä ja Vantaan Energia aloittavat yhteistyön hiilineutraalin synteettisen biokaasun tuotantoprojektissa

Teknologiakonserni Wärtsilä ja energiayhtiö Vantaan Energia ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen konseptiselvityksestä, jossa tutkitaan Power-to-Gas -laitoksen kannattavuutta Vantaan Energian jätevoimalan yhteydessä. Yhteistyösopimus allekirjoitettiin toukokuussa, ja se on voimassa 12 kuukautta.

13.5.2020 | Tutkimus ja koulutus

Lohkoketjujen osaajien täsmäkoulutus alkaa usean korkeakoulun yhteistyönä

Oulun, Vaasan ja Lapin yliopiston sekä Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteistyönä alkaa uusi Tehoa lohkoketjuista -koulutushanke. Lohkoketjuja kuvataan seuraavaksi suureksi teknologia-aalloksi PC:n, Internetin ja mobiililaitteiden jälkeen.