https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 ... 163 »

14.10.2015 | Alan Uutiset

Vattenfall ja Fingrid solmivat urakkasopimuksen Melon sähköaseman perusparannuksesta

Vattenfall-konserniin kuuluva Service-yksikkö on aloittanut palveluiden tarjoamisen myös Suomen markkinoille. Service-yksikkö tarjoaa sähkönjakeluverkkojen rakentamis- ja kunnossapitopalveluita, voimalaitosten tukipalveluita sekä tuulivoimaan ja sähköautoihin liittyviä palveluita.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Suomen ABB avasi meriteollisuuden testilaboratorion Helsinkiin

Suomen ABB investoi meriteollisuuden ratkaisujen ja järjestelmien testilaboratorioon Helsinkiin. Laboratorio tulee palvelemaan yhtiön meriteollisuuden liiketoiminnan tutkimusta ja tuotekehitystä ja sijaitsee ABB:n Azipod®-ruoripotkuritehtaan kupeessa Vuosaaressa. Merkittävän investoinnin taustalla on Suomen ABB:n meriteollisuusliiketoiminnan vahva kasvu ja tarve testata meriteollisuuden laajoja ohjaus- ja valvontajärjestelmiä omissa tiloissa.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Schaeffler aloitti osakeannin

Globaali autoteollisuuden ja teollisuuden toimittaja Schaeffler aloitti osakeannin. Osakeanti suunnataan saksalaisille ja ulkomaisille institutionaalisille sijoittajille. Aluksi tarjotaan 66 miljoonaa Schaeffler AG:n osakepääoman korotuksesta peräisin olevaa osaketta sekä 9 miljoonaa Schaeffler Verwaltungs GmbH:lle kuuluvaa osaketta. Osakkeen hintahaitari on 12,00 – 14,00 euroa.

14.10.2015 | Alan Uutiset

SSAB sai Gold Award -tavarantoimittajapalkinnon ajoneuvoistuinten valmistajan Johnson Controlsin vuosittain järjestämässä tilaisuudessa

Global Automotive Seating Supplier Award and Expectations Day -tilaisuudessa palkitaan parhaita tavarantoimittajia. Autoteollisuudessa asetetaan yleisestikin korkeat vaatimukset muun muassa tavarantoimittajien toimitusajoille ja asiakastuen saatavuudelle. Johnson Controls asettaa erittäin korkeita vaatimuksia laadulle ja palvelulle, kustannussäästöaloitteille sekä vastuullisuudelle.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Puutteellinen eristys nakertaa teollisuuden energiatehokkuutta

Tuotantolaitteiden ja -linjojen ikääntyneet, vaurioituneet tai puuttuvat lämpöeristeet lisäävät turhia energiakuluja teollisuudessa. Pitämällä huolta eristeiden kunnosta ja eristämällä uudet tuotantolinjat asianmukaisesti yksittäinen yritys voi säästää vuosittain jopa satoja tuhansia euroja.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Työntekijöiden altistumista nanohiukkasille erilaisilla työpaikoilla selvitetään Itä-Suomen yliopiston ja Työterveyslaitoksen tutkimuksessa.

Vaikka monissa prosesseissa tiedetään vapautuvan hengitysilmaan nanokokoluokan hiukkasia, työntekijöiden altistumista nanohiukkasille on tutkittu vielä vähän. Itä-Suomen yliopiston ja Työterveyslaitoksen Nanoturvallisuuskeskuksen tutkijat selvittävät Työsuojelurahaston rahoittamassa hankkeessa työntekijöiden altistumistasoja nanohiukkasille konepaja-, puusepän-, ja leipomoteollisuudessa sekä kampaamoalalla hengitysvyöhykkeeltä tehtävien mittausten avulla.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Laadunhallintajärjestelmän ydinstandardi ISO 9001 uudistui

Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ISO on julkaissut 23. syyskuuta uudistetun version laadunhallintajärjestelmien vaatimuksia käsittelevästä standardista ISO 9001. Samalla on julkaistu uudistettu versio myös laadunhallintajärjestelmien perusteita ja sanastoa käsittelevästä standardista ISO 9000. Uudistus sisältää monia merkittäviä parannuksia standardeihin.