Alan Uutiset | 5.3.2015

Big Data ennustaa käyttöhäiriöt ennakkoon kartonkikoneella

Stora Enso on valjastanut kartonkikoneen historiatiedon ennakoimaan tulevia käyttöhäiriöitä. Toteutus on koekäytössä yhtiön Imatralla olevalla kartonkikoneella.

« 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 83 »

4.3.2015 | Alan Uutiset

VISEDO Oy ja Maxwell Tecnologies yhteistyöhön: PowerCAP™-energiavarastot valtaavat maailman työkoneteollisuuden markkinoita

Raskaiden ajoneuvojen ja koneiden hybridiratkaisuistaan tunnettu VISEDO on solminut amerikkalaisen Maxwell Tecnologies -yhtiön kanssa yhteistyösopimuksen, joka kattaa älykkäiden superkondensaattori energiavarastojen tuotannon ja kehittämisen esimerkiksi kone-, laivanrakennus- ja hyötyajoneuvoteollisuuden sekä raskaan kuljetuskalustoteollisuuden tarpeisiin. Visedon älykäs energiavarastoratkaisu PowerCAP™ on jatkossa merkittävä osa myös Maxwellin superkondensaattoriliiketoimintaa. Teknologia mahdollistaa sovellukset myös vaativissa olosuhteissa.

18.2.2015 | Alan Uutiset

Kunnossapidon Osto-opas siirtyy uudelle alustalle

Yhteistyössä Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n kanssa vuosittain tehty Kunnossapidon Osto-opas siirtyy tänä keväänä uudelle alustalle. Painetun osto-oppaan sisältö julkaistaan hakukoneystävällisellä, kaikilla myös mobiililaitteilla luettavissa olevalla verkkosivustolla.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Alstomille 5-vuotinen kunnossapitosopimus Olkiluoto 1 ja2 -laitosyksiköiltä

Alstom on allekirjoittanut viisivuotisen kunnossapitosopimuksen Teollisuuden Voima Oyj:n (TVO) kanssa Olkiluodon ydinvoimalaitoksen OL1- ja OL2-laitosyksiköiden turbiini-generaattoreiden sekä reaktorilaitoksen prosessilaitteiden kunnossapidosta. Tämä monivuotinen sopimus on jatkoa aiemmille onnistuneille huoltosopimuksille vuodesta 2000 lähtien.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Teknikum-konserni investoi unkarilaiseen kumi- ja muovialan yritykseen

Yksityishenkilöiden omistuksessa oleva Teknikum Yhtiöt Oy on ostanut noin neljänneksen osuuden unkarilaisesta kumi- ja muovialan yrityksestä nimeltä T-Plasztik. Ostettavan yhtiön perustajaosakkaat jatkavat yhtiön omistajina myös yrityskaupan jälkeen. T-Plasztikin liikevaihto on noin 22 Meur ja työntekijöiden määrä on noin 400 henkilöä. Sen suurimmat asiakkaat ovat kodinkone- ja auto-osienvalmistajat pääosin Unkarissa ja Keski-Euroopassa.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Empowerille monivuotinen sopimus Vattenfallin vesivoiman kanssa käytön ja kunnossapidon palveluista

Vattenfall on jatkanut pitkää yhteistyötään Empowerin kanssa allekirjoittamalla uudet, monivuotiset palvelusopimukset joulukuussa 2014. Sopimukset kattavat Vattenfallin omistamien, Joensuun lähellä sijaitsevan Pamilon vesivoimalaitoksen sekä Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla sijaitsevien kahdeksan pienvesivoimalaitoksen käytön ja kunnossapidon palvelut.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Rynnäkköpanssarivaunujen modernisointi alkaa

Puolustusministeri on päätöksellään 30.1.2015 valtuuttanut Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksen tekemään BMP-2 -rynnäkköpanssarivaunujen modernisoinnin sarjahankinnan suomalaiselta Conlog Oy:ltä.

12.2.2015 | Alan Uutiset

ABB investoi taajuusmuuttajatuotantoon Helsingissä

ABB laajentaa tuotantoaan maailman suurimmalla taajuusmuuttajatehtaalla Helsingin Pitäjänmäellä. Uusi tuotantolinja sekä olemassa olevan linjan laajennus parantavat taajuusmuuttajien toimitusaikaa viikosta jopa yhteen päivään.