« 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 92 »

30.10.2015 | Alan Uutiset

Tulossa olevat uudet standardit auttavat hoitamaan värähtelyt kuntoon

SFS - ISO 13373 värähtelystandardisarja on päivittymässä ja saamassa uusia osia.

30.10.2015 | Alan Uutiset

Fingrid jatkaa pääkaupunkiseudun sähkönsyötön varmistamista kehittämällä Espoon sähköasemaa

Kantaverkkoyhtiö Fingrid on tehnyt investointipäätöksen Espoon sähköaseman kehittämisestä. Investoinnilla varmistetaan Länsi-Uudenmaan, erityisesti Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten sähkönsyöttöä.

30.10.2015 | Alan Uutiset

Prysmian konserni hakee 40 nuorta vastavalmistunutta eri puolilta maailmaa, myös Suomesta

Maailman suurimman kaapeli- ja -järjestelmävalmistajan Prysmian Groupin rekrytointiohjelma Build the Future on jälleen käynnissä. Tavoitteena on löytää ja kouluttaa konserniin uusia ammattilaisia, parhaita heistä tulevaisuuden päällikkötehtäviin konsernissa.

15.10.2015 | Alan Uutiset

Uuden ydinvoimalaitoksen tavoitteellinen 60 vuoden käyttöikä asettaa omat vaatimuksensa laitoksen kunnossapidolle

Ydinvoimalaitoksen kunnossapitoon liittyviä erityispiirteitä selvitetään Lapin ammattikorkeakoulun käynnistämässä Ydinvoimalaitoksen kunnossapidon erityispiirteet -hankkeessa. Samalla etsitään uusia kunnossapitoon liittyviä liiketoiminnan avauksia.

15.10.2015 | Alan Uutiset

Bosch muuttaa esineet tuntemaan – MEMS-anturit ovat esineiden internetin keskeinen teknologia

Boschin pienet MEMS-anturit ovat vain nuppineulan pään kokoisia, mutta ne muuttavat arkea monin tavoin. Älyrannekkeissa ne mittaavat fyysistä aktiivisuutta ja auttavat siten ihmisiä voimaan paremmin. Autoissa ne tunnistavat vaaralliset tilanteet ja käskevät ohjauselektroniikkaa pitämään ajoneuvon tiellä. Älypuhelimet voivat puolestaan arvioida laitteen asentoa maan vetovoiman perustella, ja kääntää siten näytön oikeaan suuntaan.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Solteqin palveluiden toiminnanohjausliiketoiminta on jatkossa MainIoT Software Oy

Osana Solteq Oyj:n siirtymistä uuteen strategiaan alkuvuonna yhtiöitetty palveluiden toiminnanohjauksen liiketoiminta jatkaa toimintansa uudella nimellä. Yhtiöittämisellä sekä nimimuutoksella halutaan taata yritykselle tehokkaampi itsenäisen strategian luonti sekä vahvemmat edellytykset kasvuun. Yhtiön nimi on MainIoT Software Oy ja se on Solteq Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö.

14.10.2015 | Alan Uutiset

Neste Jacobs toteuttaa Forchemin mäntyöljytislauslaitoksen tuotannon optimoinnin NAPCON Controllerilla

Teollisia mäntyöljytuotteita valmistava ja toimittava Forchem Oy on valinnut teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtoyhtiö Neste Jacobs Oy:n optimoimaan Raumalla sijaitsevan mäntyöljytislauslaitoksensa tuotannon.