« 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 ... 92 »

24.11.2015 | Alan Uutiset

Etteplan on mukana AW-Energyn aaltovoiman kaupallistamishankkeessa, jossa kehitetään ensimmäinen kaupallinen aaltovoimaa tuottava tuote maailmassa

AW-Energyn tehontuotantoyksiköstä tulee ensimmäinen kaupallinen aaltovoimaa tuottava tuote maailmassa. AW-Energy Oy on valinnut Etteplanin pääsuunnittelukumppanikseen hankkeeseen, jossa tuotteistetaan AW-Energyn patentoiman WaveRoller-teknologian tehontuotantoyksikkö (PTO). Etteplan vastaa tuotteen mekaniikkasuunnittelusta ja teknisestä dokumentoinnista sekä koko kaupallistamishankkeen projektihallinnasta.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Swedish Steel Prize 2015 -palkinto Ponsselle uuden sukupolven Scorpion-harvesterin ansiosta

Tämän vuoden kansainvälisen Swedish Steel Prize -palkinnon voittaja on suomalainen Ponsse. Palkinto myönnettiin yrityksen uuden sukupolven Scorpion-harvesterista. Ponsse on hyödyntänyt erikoislujaa terästä vallankumouksellisessa suunnitteluratkaisussaan, joka parantaa sekä suorituskykyä että mukavuutta.

11.11.2015 | Alan Uutiset

Jättirekkojen kameravalvontatiedot siirretään valvomoon TOSIBOXIN avulla reaaliaikaisesti

TOSIBOX yhdistää Oulun Autokuljetus Oy:n valvomon ja sen jättirekan valvontakameradatan yksityisellä tietoverkkojärjestelmällä. OAK tiedotti Trafin myöntämästä poikkeusluvasta sen 32-metriselle ajoneuvoyhdistelmälle aiemmin tällä viikolla. Luvan edellytyksenä on jättirekan liikenteen seuraaminen jatkuvasti tallentavilla kameroilla.

11.11.2015 | Alan Uutiset

Konecranes on ottanut Suomessa käyttöön 24/7- vikapalvelunumeron 1.11.2015 alkaen

Konecranes Finland Oy Suomen kunnossapito-liiketoiminta on ottanut 1.11.2015 käyttöön koko Suomen kattavan vikapalvelunumeron 020 427 7000. Numeroon vastataan aina, vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden ajasta riippumatta.

11.11.2015 | Alan Uutiset

Fortum ja Leanheat kehittävät kerrostaloille big dataa ja keinoälyä hyödyntävää lämmitysratkaisua

Fortum ja Leanheat kehittävät kerrostaloille älykästä ratkaisua, jolla voidaan pienentää lämmityskustannuksia asumismukavuudesta tinkimättä ja tehostaa samalla lämmöntuotantoa. Ratkaisussa kerrostaloihin varataan lämpöä edullisena aikana ja hyödynnetään se esimerkiksi kylmänä talviaamuna, kun energia on kalliimpaa.

11.11.2015 | Alan Uutiset

Germanischer Lloyd sertifioi testausmenetelmän vierintälaakereiden eliniän laskemiseksi

Germanischer Lloyd (GL) on myöntänyt Schaefflerille sertifikaatin Assessment of the method to investigate rolling bearing rating life. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kokonainen kattava menetelmä on sertifioitu. Aiemmin jokainen elinikään vaikuttava kerroin on jouduttu sertifioimaan erikseen. Uusi menetelmä kuvaa kaikki laskenta- ja testausprosessit, joita tarvitaan jokaisen laakerin elinikään vaikuttavan parametrin määrittämiseen.

11.11.2015 | Alan Uutiset

Honeywellin Otter Active -turvajalkineet tarjoavat käyttömukavuutta, pitoa ja parempaa tasapainoa

Honeywell lanseeraa Otter Active -turvakenkävalikoiman, joka soveltuu liukastumista ja kaatumista ehkäisevän innovatiivisen pohjateknologiansa ansiosta etenkin logistiikan, kuljetuksen ja autoalan tehtävissä työskenteleville.