Alan Uutiset | 16.6.2015

Robokuormurit siirtävät kohta hiekkaa Kanadassa yötä päivää – seurauksena potkut 175 auton 800 kuljettajalle

Albertan öljyhiekkakentillä Kanadassa on koekäytössä suurikokoisia itseohjautuvia kuorma-autoja, kirjoittaa  IEEE Spetrum . Hiekkakaivosaluetta operoiva Suncor Energy on tiettävästi tehnyt sopimuksen 175 autonomiseen ajoon soveltuvan kuorma-auton ostamisesta japanilaiselta Komatsulta.

« 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 ... 83 »

9.6.2015 | Alan Uutiset

50 aloittanut työt vastuullisessa kesäduunissa VVO-konsernissa

VVO-KONSERNIN 50 kesätyöntekijää ovat aloittaneet pestinsä Helsingissä ja yhdeksällä muulla VVO-kotikeskuspaikkakunnalla ympäri Suomen. Kesätyöhakemuksia tuli tänä vuonna ennätykselliset 973 ja kesätyöntekijöitä palkattiin enemmän kuin koskaan ennen.

9.6.2015 | Alan Uutiset

Lassila & Tikanoja digitalisoi palveluitaan

LASSILA & TIKANOJA on valinnut Efecte Identity Management -tuotteen identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) ratkaisuksi. Järjestelmän käyttöönotto on osa L&T:n isoa tavoitetta digitalisoida kaikki palvelut.

9.6.2015 | Alan Uutiset

Puukauppa muuttuu sähköiseksi

Digitalisaation edetessä vähittäiskaupasta tutut sähköiset palvelut tulevat myös metsäteollisuuteen. Sähköiset palvelut ovat metsänomistajille yhä tärkeämpiä, sillä yhä useampi metsänomistaja asuu kaukana metsästään. Nyt myös puun myynti sähköisesti on mahdollista Metsäverkko-palvelun kautta.

9.6.2015 | Alan Uutiset

Satu Anttila Alstomin projektitoiminnan johtajaksi

FM Satu Anttila on nimitetty 1.5.2015 alkaen ALSTOM Finland Oy:n teollisuuden ja voimalaitosten kunnossapitoa tarjoavan Thermal Services -liiketoimintayksikön uudeksi projektitoimintojen johtajaksi.

9.6.2015 | Alan Uutiset

ABB modernisoi Turun suurimman sähköaseman

Suomen ABB modernisoi Turun suurimman sähköaseman kaupungin ydinkeskustassa. Modernisoinnissa Turku Energia Sähköverkot Oy:n Myllyahteen sähköaseman ilmaeristeinen 110 kV:n kojeisto korvataan uudella kaasueristeisellä. Asema sijaitsee Myllytunnelin luolastossa ja on huipputeholla ja vuositason energiamäärällä mitattuna Turun suurin.

9.6.2015 | Alan Uutiset

Suomalaista osaamista CERNin uuden hiukkaskiihdyttimen suunnitteluun

Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus CERN on valinnut suomalaisen Ramentor Oy:n kehittämän ELMAS-ohjelmiston työkalukseen suunnitellessaan uuden supertehokkaan hiukkaskiihdyttimen rakentamista ja toimintaa. 

26.5.2015 | Alan Uutiset

Hollolalainen Calefa Oy on voittanut Euroopan lämpöpumppuyhdistyksen (EHPA) Heat Pump City of Year 2015 -kilpailun!

Euroopan lämpöpumppujärjestön (EHPA) Heat Pump City of the Year -kilpailun voittajaksi valittiin Calefa Oy:n datakeskusprojekti Mäntsälässä! Palkinto luovutetaan EHPAn verkostoitumistilaisuudessa Brysselissä 27.5.2015.