« 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 ... 92 »

9.12.2015 | Alan Uutiset

Leijona lanseeraa täysin uuden erittäin näkyvän suojavaatemalliston

Uutta designia ja muotoilua edustavalla, talvi- ja kesäkäyttöön soveltuvalla Näkyvät-suojavaatemallistollaan Leijona hakee vahvaa kasvua globaaleilla työvaatemarkkinoilla. Kaikki tuotteet täyttävät uuden varoitusvaatestandardin vaatimukset (EN ISO 20471).

9.12.2015 | Alan Uutiset

Haluatko parantaa kotisi sähköturvallisuutta – lue Tukesin opas

Löytyykö sinulta kotoa sähkölaitteita, joiden pistotulpat ovat mustuneita? Entä sähköjohtoja, joita on paikkailtu teipillä, eristysnauhalla tai laastarilla? Ovatko kaikki kotisi pistorasiat ammattilaisen asentamia? Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) tietoon tulee vuosittain paljon tapauksia, joissa vastaus edellä esitettyihin kysymyksiin on turvallisuuden kannalta huolestuttava. Parantaakseen kodin sähköturvallisuutta Tukes on julkaissut kattavan tietopaketin aiheesta.

25.11.2015 | Alan Uutiset

Nyt räjähti Teollinen Internet: Roima palkkaa yli 30 osaajaa, joita tarvitaan Suomen kilpailukyvyn parantamiseen

Teollisuuden kilpailukyvyn parantamiseen erikoistunut Roima Intelligence Inc. rekrytoi jälleen yli 30 uutta osaajaa eri toimipisteisiinsä. Roiman kasvuvauhti on ollut huimaa. Tämän vuoden aikana yritys on kasvanut 30 henkilöstä noin sadan hengen yritykseksi. Tulevan vuoden aikana tavoitellaan taas 30 prosenttia kasvua.

25.11.2015 | Alan Uutiset

Tapaturmariski puolittui teknologiateollisuudessa reilun kymmenen vuoden aikana

Panostukset työolojen kehittämiseen näkyvät teknologiateollisuudessa. Reilussa kymmenessä vuodessa työympäristöt ovat siistiytyneet ja tapaturmariski puolittunut. Tämän osoitti jo yhdeksättä kertaa järjestetty Haastamme-kisa, johon osallistui runsas sata työpaikkaa.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Ote ei lipsu: Uusi GripForce® -teknologia takaa ainutlaatuisen pidon työkäsineisiin

TEGERA® tuo ammattimarkkinoille ensimmäisenä uutta teknologiaa hyödyntävän TEGERA® 9102 -yleistyökäsineen. GripForce® -teknologia takaa ainutlaatuisen pitävän tarttumaotteen myös sileillä pinnoilla. Varman otteen lisäksi työkäsineen turvallisuutta lisäävät erinomainen istuvuus ja sormituntuma.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Teollisuuden metallipäästöjen mittaamisessa läpimurto – Pienten metallipitoisuuksien online-mittaaminen teollisuusvesistä on nyt totta

Heinäkuussa 2014 käynnistyi kehitystyö, jonka tuloksena luvattiin olevan siirrettävä, jatkuvatoiminen (online) metallimittausratkaisu teollisuusvesille – kaivoksille, metallitehtaille, kemiantehtaille ja energiateollisuuteen – on saavuttanut tavoitteeseensa ja läpimurto on saavutettu suomalaisnorjalaisena yhteistyönä.

24.11.2015 | Alan Uutiset

Honeywell automatisoi Suomen ensimmäisen nesteytetyn maakaasun tuontiterminaalin

Honeywellin Experion®-prosessinohjausjärjestelmällä maksimoidaan Skangas Oy:n nesteytetyn maakaasun laitoksen tuottavuus Porissa.