« 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 ... 77 »

20.10.2014 | Alan Uutiset

Nexans parantaa paloturvallisuutta Fincantierin uusilla risteilyaluksilla

Nexans toimittaa yli 4 000 km sähkö- ja datakaapeleita italialaiselle laivanrakentajalle Fincantierille. Maailman suurimpiin laivanrakentajiin kuuluvalla Fincantierilla on rakenteilla neljä uutta Viking Ocean Cruises -laivaa, jotka hyötyvät Nexansin Safe Return to Port (SRtP) -kaapeliteknologian tarjoamasta paremmasta paloturvallisuudesta. Jatkuva yhteistyö Fincantierin kanssa kuvaa Nexansin panostusta nousujohteisille risteilyalusmarkkinoille. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa. 

20.10.2014 | Alan Uutiset

Honeywell esitteli Miller H-DesignTM -turvavaljaat

Honeywell on lanseerannut Miller H-Design -turvavaljaat, jotka on suunniteltu erityisesti rakennustyömaiden ja teollisuuden työntekijöiden tarpeisiin. Valjaat on kehitetty kattavan asiakastutkimuksen ja tiukkojen kenttäkokeilujen kautta vastaamaan perinteisten turvavaljaiden pukemiseen liittyviin haasteisiin. H-Design tekee nauhojen ja solkien säätämisestä nopeampaa ja parantaa myös liikkumisvapautta.

20.10.2014 | Alan Uutiset

Valaistuksen ohjauksella isot säästöt

Valaistuksen älykäs ohjaus mahdollistaa erilaisten tilojen tai yksittäisessä työpisteessä tarvittavan oikean valon määrän ja laadun juuri tarvittavaksi ajaksi. Valaistuskustannukset pienenevät jopa 80 prosenttia.

8.9.2014 | Alan Uutiset

Teollinen internet tuo kilpailukykyä PK-yrityksille

Joensuulainen Kaptas laajentaa vientiin Teollisen Internetin ja uusien palveluiden avulla. Suomalainen Oy Delta-Enterprise Ltd tuo Teollisen Internetin ja sen mahdollistaman palveluliiketoiminnan suomalaisten PK-yritysten ulottuville. Palveluliiketoiminnan kasvattaminen laitetoimitusten rinnalle hyödyttää yrityksen taloutta monella tavalla.

5.9.2014 | Alan Uutiset

Honeywell toi uuden tason laitosvalvomoihin

Honeywellin teollisuusautomaatioryhmän vasta julkistetussa Experion® Orion Console -käyttöliittymässä on edistynyt näyttötekniikka, joka tuo laitosvalvomoiden tulevaisuuden tähän päivään täyttämällä lisääntyvän mobiilikäytön vaatimukset. Console-käyttöliittymä julkistettiin San Antoniossa Teksasissa järjestetyssä Honeywellin vuoden 2014 käyttäjäryhmäsymposiumissa

5.9.2014 | Alan Uutiset

Uusi pumppaustekniikan palvelutalo

JFT Parts & Rotors Oy tarjoaa teollisuudelle laajan valikoiman räätälöityjä palvelusopimuksia sekä varaosapalveluita epäkeskoruuvi-, keskipako- ja uppopumpuille. Keskittyminen loppukäyttäjäsovellukseen takaa asiakkaillemme kustannustehokkaimman ratkaisun. Yrityksen liikeidea on hoitaa laitoksen pumppuhuolto alusta loppuun, jolloin käyttäjä voi keskittyä ydinosaamiseensa.

5.9.2014 | Alan Uutiset

Arrow Novi -kunnossapitojärjestelmä tarjoaa uuden käyttökokemuksen

Jyväskyläläinen ohjelmistotalo Arrow Engineering Oy on julkaissut uuden, kokonaan web-pohjaisen kunnossapitojärjestelmän teollisuudelle. Arrow Novi soveltuu käytettäväksi kaikenkokoisiin valmistavan teollisuuden yrityksiin, kaikille toimialoille, mukaan lukien myös energian ja infran toimialat. Järjestelmä soveltuu myös kunnossapidon palveluyrityksille sekä kone-ja laitevalmistajien after sales -liiketoimintaan.