« 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 92 »

21.1.2016 | Alan Uutiset

Nocart sai läpimurtotilaukset – 12,9 MEUR toimitussopimukset hajautetun energian voimalaitostoimituksista Afrikkaan

Nocart Oy on tehnyt kaupat kolmen hajautettua sähköenergiaa tuottavan voimalaitoksen toimittamisesta Afrikkaan. Kaksi voimalaitosta toimitetaan Malawiin ja yksi Nigeriaan.

21.1.2016 | Alan Uutiset

Wärtsilä 20DF -moottori saavuttaa 100 toimituksen merkkipaalun

Wärtsilä toimittaa sadannen Wärtsilä 20DF -monipolttoainemoottorin vielä tämän kuun aikana. Ensimmäinen moottori lähti Vaasan tehtaalta vain 3,5 vuotta aiemmin. Kyseinen moottori on osa kolmen 8-sylinterisen Wärtsilä 20DF -moottorin toimitusta ropax-alukseen, jota rakennetaan Remontowan telakalla Puolassa kanadalaiselle BC Ferries -varustamolle. Kyseessä on toinen samalle asiakkaalle rakennettavasta kolmen aluksen sarjasta.

21.1.2016 | Alan Uutiset

Tekesin EVE-ohjelma loi pohjaa sähköisen liikenteen miljardibisnekselle

Tekesin vuonna 2011 käynnistämä sähköisiin ajoneuvojärjestelmiin keskittynyt EVE-ohjelma on vaikuttanut poikkeuksellisella tavalla sähköisen liikenteen infrastruktuurin kehittymiseen Suomessa. Viisivuotinen ohjelma päättyi vuoden 2015 lopussa.

10.12.2015 | Alan Uutiset

Oliotalolle voitto: Yritys sai Munich Cleantech Innovation Award 2015 -palkinnon

Oliotalo on saanut tunnustusta työlleen, kun se valittiin 9.ssä Munich Cleantech Conferenssissa 37 eurooppalaisen yrityksen joukosta vuoden Cleantech Innovation Awardin voittajaksi.

9.12.2015 | Alan Uutiset

Delete allekirjoitti sopimuksen metsäteollisuuskonserni Metsä Groupin kanssa

Pohjoismaissa toimiva ympäristöpalveluyritys Delete on allekirjoittanut sopimuksen prosessipuhdistuksista metsäteollisuuskonserni Metsä Groupin kanssa. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus kattaa kaikki Metsä Groupin yhtiöt. Aiempi yhtiöiden välinen yhteistyö laajenee ja käynnistyi ensimmäisenä 1.12.2015 Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Äänekosken sellutehtaalla, jonne Delete on perustanut uuden yksikön palvelemaan alueen tarpeita.

9.12.2015 | Alan Uutiset

Vantaan Energia tekee jätteestä pienin päästöin edullista energiaa

Vantaan jätevoimalan ensimmäinen käyttövuosi on ollut menestys. Tuotantoennusteet on ylitetty, kun taas päästörajat ovat alittuneet kirkkaasti. Vantaan Energian käyttöpäällikkö Kalle Patomeri tarkastelee jätevoimalan alkutaivalta tyytyväisin mielin.

9.12.2015 | Alan Uutiset

Hämeen ammattikorkeakoulun ohutlevykeskuksen materiaalitestaus laajeni Brasiliaan

Ohutlevykeskuksen yhteistyö brasilialaisen Feevalen yliopiston kanssa syvenee. Neuvottelut korroosiotutkimukseen ja ulkotestaukseen liittyen aloitettiin noin vuosi sitten. Silloin sovittiin ulkotestikentän perustamisesta Feevaleen.