« 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 »

4.6.2014 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus 2014 -tapahtuma kiinnosti

Oulussa keskiviikkona ja torstaina pidetty Pohjoinen Teollisuus 2014 -tapahtumakokonaisuus onnistui hyvin. Tapahtumassa vieraili lähes neljätuhatta teollisuuden päättäjää, asiantuntijaa ja ammattilaista.

4.6.2014 | Alan Uutiset

Sytronix -tuoteperheellä energiatehokkuutta hydrauliikkaan

Bosch Rexroth Sytronix–tuoteperheellä perinteistä venttiiliohjattua järjestelmää voidaan ohjata energiatehokkaasti invertterikäyttöisellä pumpulla. Kantavana ajatuksena on pyörittää sähkömoottoria ainoastaan sen verran kuin hydraulijärjestelmä vaatii. Sähkömoottorin pyörimisnopeutta optimoimalla säästetään energiaa.  Järjestelmällä on päästy jopa 91 % säästöihin energian kulutuksessa.

4.6.2014 | Alan Uutiset

Konecranes-työstökonehuolto 3nine öljysumuerottimien toimittajaksi

Suomen Konecranes-työstökonehuolto tarjoaa jatkossa työstökoneasiakkailleen 3nine öljysumuerottimia. Konecranes on tehnyt sopimuksen ruotsalaisen öljysumuerottimia valmistavan 3nine AB:n kanssa. Käytetyn tekniikan avulla saavutetaan 99,97 % puhdistusteho alhaisilla elinkaarikustannuksilla. Samalla koneistajille luodaan aiempaa terveellisempi ja turvallisempi työympäristö. Konecranes toimii 3nine-tuotteiden toimittajana Suomessa ja vastaa myös tuotteiden asennuksesta, varaosista ja huoltotuesta.

4.6.2014 | Alan Uutiset

Okulaari ja Citius Imaging yhteistyöhön teknisissä suurnopeustähystyksissä

Okulaari ja suomalainen suurnopeuskameroiden asiantuntija Citius Imaging tarjoavat jatkossa yhdessä ratkaisuja erityisesti vaativissa teollisuus- ja tuotekehityssovelluksissa, joissa laadukkaan kuvamateriaalin tuottaminen kohteesta edellyttää sekä ammattitason endoskopian että suurnopeuskamerakuvauksen hyödyntämistä. Tähystyskohteina voivat olla esimerkiksi koneiden ja laitteiden toiminta, niiden sisällä tapahtuva liike tai muut ilmiöt ja muutokset.

4.6.2014 | Alan Uutiset

M-Technology sai Kunnossapidon kehittäjä -palkinnon

Kunnossapidon kehittäjä -kilpailun voittajaksi on tänä vuonna valittu mobiileihin yritysjärjestelmiin erikoistunut M-Technology Oy. Expomark Oy:n ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n yhdessä järjestämässä vuotuisessa kilpailussa etsittiin nyt erityisesti tekoa, menetelmää tai kehitystyötä, jossa mobiiliteknologian avulla on saavutettu merkittävää hyötyä tai kehitystä kunnossapidossa.

24.4.2014 | Alan Uutiset

Kaivosala laajasti esillä Pohjoinen Teollisuus 2014 -tapahtumassa

Kaivosteollisuus on laajasti ja monipuolisesti esillä toukokuussa Oulussa pidettävässä Pohjoinen Teollisuus 2014 -tapahtumassa. Useat suomalaiset ja ruotsalaiset kaivokset tuovat tapahtumaan omat messuosastonsa. Lisäksi alaa käsitellään muun muassa paneelikeskustelussa ja seminaareissa.

9.4.2014 | Alan Uutiset

Yritysten välinen tiedonhallinta mullistuu

Uusi yritysten välinen tiedonvaihdon malli tuo tehokkuutta ja säästöjä teollisuuden käynnissäpitoon ja projekteihin.