« 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 ... 83 »

26.5.2015 | Alan Uutiset

Moventas laajentaa vaihdeosaamistaan vuorovesivoimaan yhteistyössä Alstomin kanssa

Uusiutuvan energian johtava vaihdevalmistaja ja huoltopalveluntarjoaja Moventas on valittu Alstomin pääasialliseksi vaihdekehityskumppaniksi raz Blanchard -vuorovesivoimalan pilottihankkeeseen Pohjois-Ranskaan.

27.4.2015 | Alan Uutiset

Alstom modernisoi Riian vesivoimalaitosta Latviassa yli sadalla miljoonalla eurolla

Alstom on solminut AS Latvenergon kanssa yli 100 miljoonan euron arvoisen sopimuksen Riian vesivoimalaitoksen 6 x 69 MW:n Kaplan -vesivoimalaitosyksiköiden modernisoinnista. Valtionyhtiö Latvenergo on Latvian suurin energiantuottaja, se tuottaa noin 90 prosenttia kaikesta Latviassa tuotetusta sähköstä.

8.4.2015 | Alan Uutiset

Outotec toimittaa teknologiaa sekä käyttö- ja kunnossapitopalveluita jätevoimalalle Skotlantiin

Outotec on sopinut M&W High Tech Projects UK Limitedin kanssa teknologiatoimituksesta Lanarkiin Skotlantiin rakennettavalle jätevoimalalle. Outotec on lisäksi tehnyt laitoksen tilaajan, Levenseat Renewable Energy Limitedin, kanssa 12-vuotisen käyttö- ja kunnossapitosopimuksen. Tilausten kokonaisarvo on noin 60 miljoonaa euroa, josta 30 miljoonaa euroa on kirjattu Outotecin vuoden 2015 ensimmäisen vuosineljänneksen tilauskertymään.

8.4.2015 | Alan Uutiset

Suomen ABB:lle yli 60 miljoonan tilaus Azipod®-järjestelmistä

ABB on saanut yli 60 miljoonan dollarin tilauksen Azipod-sähköpropulsiojärjestelmien toimituksesta kahteen Norwegian Cruise Linen alukseen. Breakaway-Plus-luokan risteilyalukset rakennetaan Saksan MEYER WERFTin telakalla ja ne toimitetaan vuoden 2018 alkupuolella ja vuoden 2019 lopussa.

8.4.2015 | Alan Uutiset

Valmisteilla olevia standardeja voi kommentoida verkossa

SFS:n vuonna 2014 avaamaan Lausuntopyyntöpalveluun on rekisteröitynyt jo lähes 350 standardiehdotuksista kiinnostunutta, kertoo palvelua SFS:ssä hoitava tietojärjestelmäassistentti Virve Ukkonen. Palvelu tarjoaa vaivattoman mahdollisuuden päästä lukemaan ja kommentoimaan standardiehdotuksia. 

5.3.2015 | Alan Uutiset

Big Data ennustaa käyttöhäiriöt ennakkoon kartonkikoneella

Stora Enso on valjastanut kartonkikoneen historiatiedon ennakoimaan tulevia käyttöhäiriöitä. Toteutus on koekäytössä yhtiön Imatralla olevalla kartonkikoneella.

4.3.2015 | Alan Uutiset

Uusi ryhmittymä tuo avoimuutta big dataan

Johtavat big data -yritykset ovat ilmoittaneet perustavansa Open Data Platform -ryhmittymän. Sen tarkoituksena on edistää avoimeen lähdekoodiin perustuvien big data -teknologioiden käyttöä Apache Hadoop -ympäristössä.