https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 60 »

Tommi Tuovila, Neste: Digitalisaatio tuo kemian alalle uudet toimintatavat

Digitalisaatio etenee kemian alalla kiihtyvällä vauhdilla ja tuo isoja muutoksia yritysten liiketoimintaan.

Kestävillä teräksillä pidennetään työvälineiden käyttöikää, säästetään materiaalia

Uddeholms Ab on ruotsalainen työkaluteräsvalmistaja, joka kuuluu itävaltalaiseen voestalpine-teräskonserniin. 

Kriittisiä metalleja saadaan talteen kannattavasti myös köyhistä malmeista ja jätteistä

Kriittisiä ja taloudellisesti merkittäviä metalleja, kuten kobolttia ja nikkeliä, voidaan ottaa talteen kannattavasti metallinjalostuksen jätteistä sekä sellaisista malmeista, joissa niiden pitoisuus on totuttua pienempi. Tämän osoitti VTT:n koordinoima EU-projekti, jossa kehitettiin uusia ja yhdisteltiin olemassa olevia talteenottomenetelmiä. 

Rovaniemen, Ranuan ja Pellon biojätteistä kotimaista uusiutuvaa biokaasua

Rovaniemen, Ranuan ja Pellon kuntalaisten biojätteistä tuotetaan jatkossa kotimaista uusiutuvaa biokaasua ja kierrätysravinteita Gasumin Oulun biokaasulaitoksella. Energiayhtiö Gasumin ja kunnallisen jäteyhtiö Napapiirin Residuum Oy:n sopimus on uusi askel seudulliselle kiertotaloudelle Pohjois-Suomessa. Kuntalaisten biojätteet kierrätetään jatkossa polttoaineeksi kaasuautojen tankkiin.

Tehoa arvometallien talteenottoon ja jätteiden hyötykäyttöön

Oulun yliopiston epäorgaanisten sivuvirtojen kiertotaloustutkimukselle on myönnetty Business Finlandin rahoitus: MIMEPRO-hankkeessa edistetään hyödyntämättömien, mutta lupaavien teollisuuden epäorgaanisten jätteiden ja sivuvirtojen hyötykäyttöä ja kaupallistamista. Hankkeessa korvataan kiertotalouden materiaaleilla primäärisiä raaka-aineita.

COVID-19: Absolut terästää Kiillon käsidesiä rekallisella etanolia

Absolut Company ja Kiilto yhdistävät voimansa taistelussa koronavirusta vastaan. Absolut Vodkan valmistaja on lahjoittanut rekkalastin etanolia KiiltoClean Ab:lle käsidesin raaka-aineeksi Ruotsin terveydenhuoltoa varten. Kiilto laittaa hyvän kiertämään ja lahjoittaa saman verran rahaa hyväntekeväisyyteen.

COVID-19: Savonlinnasta kajahtaa: pienpanimo muutti tuotantosuuntaa käsidesiin

Poikkeusolot poikivat aivan edistyksellisiä ideoita. Savonlinnalainen pienpanimo Olaf Brewing tuo myyntiin uuden Olaf-käsidesin. Olaf Craft Hand Sanitizer -nimellä kulkeva tuote tulee saataville maaliskuun aikana panimon verkkokaupassa ja myymälässä Savonlinnassa. Mahdollisesti myös paikallisten kauppojen hyllyille.