« 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 »

Varmista kesätyöntekijöiden turvallisuus

Kesätyöntekijät tarjoavat meille kaikille näköalapaikan tulevaisuuteen ja sen tekijöihin. Tehdään tästä reilu vaihtokauppa. Tarjotaan nuorille kesätyön ohella myös onnistumisen edellytykset eli kunnon perehdytys ja työssä ohjausta.

SwingIO:n pilvipalvelu parantaa turvallisuutta ja tehostaa toimintaa

Suorittavan työn tekijöitä ovat ne 2/3 Suomen työväestöstä, jotka eivät istu toimistoissa, tietokoneiden ääressä, vaan tekevät niin sanottuja oikeita töitä. Näiden töiden suurimpia haasteita on tiedonkulku. Tieto kulkee hitaasti ja asioita hoidetaan käyttämällä paperilappuja ja lomakkeita. Tehtyjä asioita joudutaan korjaamaan ja tekemään jopa kokonaan uudelleen. Esimerkiksi turvallisuus- ja laatuhavaintoja ei kirjata aina ylös, vaikka niillä voisi tutkitusti vaikuttaa suoraan niiden aiheuttamiin kustannuksiin. Heikko tiedonkulku aiheuttaa toiminnan hidastumisen lisäksi myös työtyytymättömyyttä. Yli 60 prosenttia työntekijöistä kaipaakin nopeampaa ja avoimempaa tiedonkulkua työhön. Olisiko aika jo kypsä siihen että myös näitä haasteita voitaisiin ratkaista tietotekniikalla?

Combitech julkisti turvallisuustapahtumien mobiilin raportointi- ja analysointijärjestelmän

Turvallisuus- ja tietoturvaratkaisuja sekä turvallisuuden asiantuntijapalveluita tarjoava Combitech Oy on julkistanut mobiilin turvallisuustapahtumien raportointi- ja analysointijärjestelmän, Lassien. Lassie on yrityksille kehitetty järjestelmä, jota käyttämällä työntekijät voivat tehdä helposti turvallisuuteen ja tietoturvaan liittyviä ilmoituksia omilla mobiililaitteilla. Se tarjoaa kahdensuuntaisen viestinnän ilmoittajan ja käsittelijän välille.

Porvoon jalostamo pysähtyy vaan ei hiljene

Öljynjalostamot toimivat muusta teollisuudesta poiketen pysähtymättä vuosia. Kun tuotanto keskeytetään, alkaa vuosia valmisteltu täyshuolto, joka moninkertaistaa henkilöstön.

Betoniteollisuus haastaa muut teollisuusalat: Julkaisi 350 keinoa työturvallisuuden parantamiseksi alalla

Suomalainen betoniteollisuus ja sen kattojärjestö Betoniteollisuus ry ovat jo vuosikymmenen ajan tehneet työtä työturvallisuustason parantamiseksi. Tehtaissa on toteutettu lukemattomia isompia ja pienempiä parannuksia, jotka liittyvät joko suoraan fyysiseen työympäristöön, käytettäviin työtapoihin tai työn organisointiin ja johtamiseen.

Työturvallisuus vahvasti esillä KunnossapitoForumissa

– Hyvä kunnossapito on yksi tekijä, joka luo turvallisuutta teolliseen toimintaan. Mutta myös kunnossapitoala itse edellyttää turvallisuudesta huolehtimista. Hyvällä tasolla oleva turvallisuus tuotannossa näkyy positiivisesti myös yrityksen työtyytyväisyydessä, maineessa ja tuloksessa, muistuttaa Martti Humppila, Suojalaite Oy:n toimitusjohtaja.

Kirje korjaamolle: Säännöt on tehty rikottaviksi

Yksisuuntaisuus ei koske kaksi- ja kolmipyöräisiä kulkuneuvoja.