« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 21 »

22.11.2017 | Tutkimus ja koulutus

Kustannustehokkaita tarkkoja lasereita nanopainotekniikalla

Diplomi-insinööri Heikki Virtanen paneutui fotoniikan alan väitöskirjassaan kapean viivanleveyden DFB- ja DBR-puolijohdelasereiden valmistukseen UV-nanopainotekniikalla. Uudella menetelmällä valmistetut tarkat laserit voivat muun muassa laskea monien optisten sovellusten hintaa.

7.10.2017 | Tutkimus ja koulutus

Henkilöstön koulutus on investointi, joka tuo tulosta

Oikea osaaminen on strateginen vahvuus, josta ei yritys voi tinkiä. Se tarkoittaa sujuvuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta työpaikalla sekä mahdollistaa yrityksen tavoitteiden saavuttamisen.

4.10.2017 | Tutkimus ja koulutus

Automaatio tuo helpotusta raskaiden työkoneiden kunnonvalvontaan

Automaatio tekee tuloaan raskaiden materiaalien käsittelyyn. Tuoreessa väitöstyössä on kehitetty kunnonvalvontamenetelmiä ja energiaystävällisiä ohjausratkaisuja tulevaisuudessa automatisoitaviin raskaisiin hydraulisiin robottimanipulaattoreihin.

22.9.2017 | Tutkimus ja koulutus

Suomalais-venäläinen yhteistyö ydinteollisuuden henkilökoulutuksessa takaa Hanhikiven ydinvoimalaitoksen turvallisen toiminnan

Ydinvoima-alalla osaamisen kehittäminen ja kokemusten vaihto osapuolten välillä ovat innovaatioiden ja kehityksen edellytys. Hanhikiven ydinvoimalan laitostoimittaja Rosatom tekee tällä saralla yhteistyötä niin Suomessa kuin eri puolilla maailmaakin.

20.9.2017 | Tutkimus ja koulutus

Asiakaskokemuksen johtaminen on pohjoismaisten yritysten strategioissa - ”Muutu asiakaskeskeiseksi tai lopeta toiminta” on uusi todellisuus

Pohjoismaisista yrityksistä 94 prosenttia sanoo, että asiakaskokemuksen johtaminen on yksi yrityksen kehityshankkeista seuraavan kolmen vuoden aikana. Tutkimus kuitenkin paljastaa, että asiakaskokemusta kehitetään siiloissa ja toteutettavien toimenpiteiden maturiteettitaso on alhainen.

13.9.2017 | Tutkimus ja koulutus

Neste Jacobs julkaisee ensimmäisen prosessiteollisuudelle suunnatun digitaalisen koulutuspelinsä, NAPCON Games Distillerin

Teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtoyhtiö Neste Jacobs Oy julkaisee ensimmäisen uuden sukupolven digitaalisen pelinsä nimeltään NAPCON Games Distiller. Peli toimii lisenssillä, ja se on suunniteltu operaattoreiden koulutukseen ja testaukseen prosessiteollisuudelle sekä alan koulutusorganisaatiolle.

11.9.2017 | Tutkimus ja koulutus

TUT Industry Professor Ari Ahonen toimii "maailman mielenkiintoisimmalla toimialalla"

TTY:n uusin TUT Industry Professor Ari Ahonen aloitti syyskuun alussa viisivuotisen kautensa rakennustekniikan laboratoriossa. Hänen professuurinsa ala on kiinteistökehittäminen. Yhtenä tavoitteena on saada yrityksiin lisää tohtoreita.