https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Promaint 4/2014

Liity nyt Promaint ry:n jäseneksi

Liity nyt Promaint ry:n jäseneksi ja saat muiden jäsenetujen lisäksi Promaint-lehden (lisäetuna tällä hetkellä myös Maintworld-lehden)! Yhdistyksen jäsenien käytössä on myös alan johtavan ammattilehden lehtiarkisto. Lehden verkkosivuilla on luettavissa vain kaksi uusinta lehteä.

Jäsenedut ja liittyminen

Promaint 4/2014

Kunnonvalvonta ja käyttövarmuus

Alstom pitää kunnossa Tukholman lähijunia

Tukholmaan johtaa vain kaksi junaraidetta. Vuonna 1871 niitä pitkin tuli 10 junaa päivässä, mutta nykyisin jo 550. Kaupunki kasvaa ja sen myötä toimivan joukkoliikenteen vaatimukset. Kaluston on oltava kunnossa ja käytettävissä, mistä lähijunien osalta huolehditaan Alstomin kanssa tehdyllä kunnossapitosopimuksella.

Tuotantotehokkuuden kehittäminen

Tiedonsiirtoa minimienergiaperiaatteella

Tuotantolaitoksien suunnittelun, rakentamisen ja elinkaaren aikana syntyy paljon tietoa, joka on arvokasta eri osapuolille. Nyt on kokeiluvaiheessa uusi tiedonsiirtopalvelu, jolla informaatio välitetään eri sovellusten välillä.

Turvallisuus ja ympäristö

Yhteisöllisyyttä ja talkoohenkeä

Vesa-Matti Puro ei tunnusta väriä, mutta myöntää olevansa aatteen mies. Kun näytti siltä, että aurinkosähkövoimaloiden rakentaminen ei vireässä pursiseurassa eikä ministeriöissä saanut tuulta alleen, hän päätti itse puhaltaa ja ryhtyi toimeen. Puro organisoi aurinkovoiman yhteishankinnan ja opetteli järjestelmän rakentamisen.

Turvallisuus ja ympäristö

Työturvallisuutta kunnossapidon hiontatöihin

Kunnossapidon huolto- ja korjauskoneistuksissa käytetään satunnaisesti, mutta yleisesti käsin hiontaa sorvilla laakeri- ja tiivistekaulojen viimeistelyyn. Nyt on kehitetty kevyt ja helppokäyttöinen hiontalaite, joka poistaa käsinhiontatarpeen.

Kunnonvalvonta ja käyttövarmuus

Ongelmat on tehty poistettaviksi

Neste Oil Oy:n käyttövarmuusteknikko Mika Römpötti on monessa mukana. Nyt hänen päätehtävänsä on kaikki konsernin tuotantolaitokset kattava käyttövarmuusprojekti, jonka lopputulokset ohjaavat jatkoa.

Kunnonvalvonta ja käyttövarmuus

Etävalvonta varmistaa toimintakunnon

Tärkeiden laitteiden jatkuva seuranta on kasvavaa palveluliiketoimintaa. Konecranesin valvonnassa oleva laitekanta kasvaa sadoilla kuukausittain. Käytössä on esineiden internet, englanniksi Internet of Things (IoT).

Tuotantotehokkuuden kehittäminen

Kunnossapidon trendit muuttuvat ajan mukana

Kunnossapidossa sekä huolto- ja varaosatoiminnoissa on haasteita ja mahdollisuuksia. Ulkoistettujen toimintojen palauttamista harkitaan ja siltä odotetaan tuottoa. Henkilöstön motivointi, langattomat ratkaisut ja pilvipalvelut edellyttävät jatkuvaa kehittämistä.

Tutkimus ja koulutus

EuroMaintenance myllytti tietoa

Useita vuosia valmisteltu EuroMaintenance 2014 kokosi alamme asiantuntijat kongressiin ja näyttelyyn jopa laajemmin kuin nimi lupasi. Osallistujia oli yli 40 maasta ympäri maapalloa. Uutta esiteltiin molemmissa.