https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Näkökulma | 16.5.2024

Tervehdys, aloitin työni Promaint ry:n uutena toiminnanjohtajana huhtikuun alussa.

Voimme yhdessä vaikuttaa paljon suomalaisen teollisuuden kilpailukyvyn varmistamiseen.

Tervehdys, aloitin työni Promaint ry:n uutena toiminnanjohtajana huhtikuun alussa.

Timo Lehtinen Toiminnanjohtaja | Promaint ry

Edeltäjäni jatkaa toistaiseksi neuvonantajana ja yhdistyksen Promaint- ja Maintworld-lehtien päätoimittajana.

Säätö- ja automaatiotekniikan DI-opinnot suoritin TKK:lla. Työkokemusta ovat yli 30 vuoden aikana kerryttäneet muun muassa UPM:n paperitehtaat Ranskassa, ABB:n sähkökäytöt maailmalla, ja AFRY:n konsultointi laitosten elinkaarenhallintaan jo suunnitteluvaiheessa.

Varsinainen kimmoke tähän nykyiseen tehtävään löytyy yrittäjätaustastani, eli toimin yli 15 vuotta perustamani kunnossapidon, käyttövarmuuden, riskien ja elinkaarenhallintaan erikoistuneen ohjelmistoyritys Ramentor Oy:n toimitusjohtajana.

Tuona aikana suomalainen konepaja- ja valmistava teollisuus sekä sen tietojärjestelmät ja datankeruu kaikkine vaiheineen ja kehityshaasteineen, mutta myös valtavine mahdollisuuksineen, tulivat hyvin tutuiksi.

Promaint ry:n jäsen olen ollut jo yli 20 vuotta toimien aktiivisesti muun muassa käyttövarmuustoimikunnassa, myös sen vetäjänä, sekä viime vuodet hallituksessa. Yhdistys on ollut minulle ja johtamalleni yritykselle tärkeä verkottumis- ja vaikutuskanava. Se on tarjonnut arvokasta vertaistukea ja olemme aina mahdollisuuksien mukaan osallistuneet toimikunta- ja standardointityöhön sekä koulutusten järjestämiseen. 

Parasta ja tärkeintä matkan varrella on kuitenkin ollut tutustuminen monipuolisesti teollisuuden kunnossapitoa, tuotantoa, suunnittelua, tieto-tekniikkaa ja toiminnan johtamista päivittäin tekeviin osaajiin. Laajemmin ilmaistuna heidän vastuullaan on käyttöomaisuuden hyvä hallinta (Asset Management).

Promaint voi vaikuttaa todella paljon suomalaisen teollisuuden kilpailukyvyn varmistamiseen, ja näin ylläpitää ja edistää myös yleistä hyvinvointia yhteiskunnassamme. Voimme yhdessä toimia muutoksen unilukkarina ja ajurina.

Tällä pääomalla ja motivaatiolla lähden nyt innolla hoitamaan uutta tehtävääni yhdessä yhdistyksemme kasvavan jäsenistön kanssa. Missiona on suomalaisen teollisuuden ja infran, eli käyttöomaisuuden hyvän hallinnan edistäminen sekä hyvien työpaikkojen tarjoaminen sen tekijöille.

Suosittelen jäsenyyttä kaikille sekä oman ja yrityksen jatkuvan kehittymisen kannalta. Se antaa uusia näkökulmia!

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.