https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Näkökulma | 20.10.2021

Nostotyöhenkilöstön kouluttaminen – onko kortti taskuun 3 tunnissa oikea tapa?

Uskotko vakavissasi, että nostotyönvalvoja tai suunnittelija voidaan kouluttaa 3-4 tunnin verkkokurssilla? Tai että taakankiinnittäjä ja merkinantaja tulevat hyvin koulutettua harjoittelematta ollenkaan toimimista nostureiden kanssa?

FINN-Tarkastus Oy

thumbnail_pexels-kateryna-babaieva-2760243

Me tiedämme, ettei se onnistu. Jostain on tietysti jokaisen aloitettava, koska todellisen perehtyneisyyden hankkimiseen kuluu vuosia. Mutta kun on kysymys turvallisuuden kannalta kriittisestä työsuoritteesta, ei siihen perehdyttämistä voi jättää netissä tehtävän omatoimisen klikkailun varaan. Siihen tarvitaan osaavat kouluttajat, vuorovaikutteista keskustelua, käytännön harjoituksia ja riittävästi aikaa.

Nostotyöt ovat aina korkean riskin töitä ja siksi perusosaamisen varmistamiseksi on alan koulutuksille laadittu kansainvälisiä standardeja. Lisää voit lukea blogista täältä . Ei standardinmukaisuus yksinään laatua takaa, mutta se antaa koulutuksen sisällölle tarkkaan mietityt vähimmäisraamit. Esimerkiksi taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus on päivän mittainen ja sisältää aina käytännön harjoittelua. Nostotyönvalvojan koulutus edellyttää päivän lisää, jotta vastuut ja edes perusasiat nostojen suunnittelusta saadaan läpikäytyä. Vakioidun koulutussisällön hyötynä on myös se, että se helpottaa tilaajan ja toimittajan välistä keskustelua työmaalla tarvittavasta perehdyttämisestä.

Jos henkilökuntasi on koulutuksen tarpeessa, suorita vertailua ja valitse vaihto ehto, joka toteutetaan oikealla vaatimustasolla. Kortti taskuun kotisohvalla 3 tunnissa ei mielestämme sovi kunnon turvallisuuskulttuuriin. Meidän vakiovaihtoehtomme löytyvät täältä . Työpaikkojen erityistarpeisiin tarjoamme myös räätälöityjä vaihtoehtoja.

FINN-Tarkastus Oy www.finn-tarkastus.com

Finn-Tarkastus_musta-teksti_large

Uusimmat artikkelit

1.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise ja Livair yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.

Pakkausjätteille uudet tiukat kierrätystavoitteet

Valtioneuvosto hyväksyi 30.11.2021 viisi tuottajavastuuta koskevaa asetusta* ja kaatopaikkoja koskevan asetuksen. Valtioneuvoston asetus pakkauksista ja pakkausjätteistä korvaa aiemman asetuksen, ja muita asetuksia muutetaan.

  

Tukesin kemikaaliturvallisuuslupa Suomen Akkukeräykselle – laitoksella lyijyakuista erotetaan hyötymetallit jatkojalostukseen

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on antanut Suomen Akkukeräys Oy:lle luvan varastoida laajamittaisesti lyijyakkuromua, jätteenkäsittelyssä syntyviä vaarallisia jätteitä ja kemikaaleja. Yritys murskaa Raumalla sijaitsevassa kierrätyslaitoksessa teollisuudessa ja ajoneuvoissa käytettyjä lyijyakkuja. Akuista erotetaan hyötymetallit, jotka toimitetaan Eurooppaan jatkojalostettavaksi.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle. 

Etteplan tukemaan Väylävirastoa ohjeiston tuottamisessa

Etteplan on voittanut Väyläviraston kilpailutuksen koskien rakenteisen sisällön tuottamista ja teknisen viestinnän asiantuntijapalvelua. Sopimuksen kesto on 3+2 vuotta. Hankittava asiantuntijapalvelu pitää sisällään informaatiosuunnittelua, teknistä kirjoittamista ja kuvitusta sekä sisältöjen julkaisua. Lisäksi Etteplan huolehtii työkaluista ja prosesseista.

15.11.2021 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Palveluiden lopputulosten takaaminen haastava, mutta taloudellisesti kannattava strategia teollisuusyrityksille

Kun laitteen myymisen sijaan yritys myykin lopputuloksiin perustuvia palveluita, niin kannettavana on enemmän riskiä, mutta samalla myös kilpailijoita pulleampi kukkaro. Tämä käy ilmi Lauri Korkeamäen väitöskirjasta, jossa hän on tutkinut laitevalmistajien lopputuloksiin perustuvia palveluita.

Helikopteri kuvaa Oulun kaukolämpö- ja sähköverkkoja

Oulun Energia Oy ja Oulun Energia Sähköverkko Oy varmistavat kaukolämmön ja sähköverkon toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa ja sähköverkkoa helikopterista 6.-8.11.2021