https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Näkökulma | 20.10.2021

Nostotyöhenkilöstön kouluttaminen – onko kortti taskuun 3 tunnissa oikea tapa?

Uskotko vakavissasi, että nostotyönvalvoja tai suunnittelija voidaan kouluttaa 3-4 tunnin verkkokurssilla? Tai että taakankiinnittäjä ja merkinantaja tulevat hyvin koulutettua harjoittelematta ollenkaan toimimista nostureiden kanssa?

FINN-Tarkastus Oy

thumbnail_pexels-kateryna-babaieva-2760243

Me tiedämme, ettei se onnistu. Jostain on tietysti jokaisen aloitettava, koska todellisen perehtyneisyyden hankkimiseen kuluu vuosia. Mutta kun on kysymys turvallisuuden kannalta kriittisestä työsuoritteesta, ei siihen perehdyttämistä voi jättää netissä tehtävän omatoimisen klikkailun varaan. Siihen tarvitaan osaavat kouluttajat, vuorovaikutteista keskustelua, käytännön harjoituksia ja riittävästi aikaa.

Nostotyöt ovat aina korkean riskin töitä ja siksi perusosaamisen varmistamiseksi on alan koulutuksille laadittu kansainvälisiä standardeja. Lisää voit lukea blogista täältä . Ei standardinmukaisuus yksinään laatua takaa, mutta se antaa koulutuksen sisällölle tarkkaan mietityt vähimmäisraamit. Esimerkiksi taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus on päivän mittainen ja sisältää aina käytännön harjoittelua. Nostotyönvalvojan koulutus edellyttää päivän lisää, jotta vastuut ja edes perusasiat nostojen suunnittelusta saadaan läpikäytyä. Vakioidun koulutussisällön hyötynä on myös se, että se helpottaa tilaajan ja toimittajan välistä keskustelua työmaalla tarvittavasta perehdyttämisestä.

Jos henkilökuntasi on koulutuksen tarpeessa, suorita vertailua ja valitse vaihto ehto, joka toteutetaan oikealla vaatimustasolla. Kortti taskuun kotisohvalla 3 tunnissa ei mielestämme sovi kunnon turvallisuuskulttuuriin. Meidän vakiovaihtoehtomme löytyvät täältä . Työpaikkojen erityistarpeisiin tarjoamme myös räätälöityjä vaihtoehtoja.

FINN-Tarkastus Oy www.finn-tarkastus.com

Finn-Tarkastus_musta-teksti_large

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.