https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Näkökulma | 20.10.2021

Nostotyöhenkilöstön kouluttaminen – onko kortti taskuun 3 tunnissa oikea tapa?

Uskotko vakavissasi, että nostotyönvalvoja tai suunnittelija voidaan kouluttaa 3-4 tunnin verkkokurssilla? Tai että taakankiinnittäjä ja merkinantaja tulevat hyvin koulutettua harjoittelematta ollenkaan toimimista nostureiden kanssa?

FINN-Tarkastus Oy

thumbnail_pexels-kateryna-babaieva-2760243

Me tiedämme, ettei se onnistu. Jostain on tietysti jokaisen aloitettava, koska todellisen perehtyneisyyden hankkimiseen kuluu vuosia. Mutta kun on kysymys turvallisuuden kannalta kriittisestä työsuoritteesta, ei siihen perehdyttämistä voi jättää netissä tehtävän omatoimisen klikkailun varaan. Siihen tarvitaan osaavat kouluttajat, vuorovaikutteista keskustelua, käytännön harjoituksia ja riittävästi aikaa.

Nostotyöt ovat aina korkean riskin töitä ja siksi perusosaamisen varmistamiseksi on alan koulutuksille laadittu kansainvälisiä standardeja. Lisää voit lukea blogista täältä . Ei standardinmukaisuus yksinään laatua takaa, mutta se antaa koulutuksen sisällölle tarkkaan mietityt vähimmäisraamit. Esimerkiksi taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus on päivän mittainen ja sisältää aina käytännön harjoittelua. Nostotyönvalvojan koulutus edellyttää päivän lisää, jotta vastuut ja edes perusasiat nostojen suunnittelusta saadaan läpikäytyä. Vakioidun koulutussisällön hyötynä on myös se, että se helpottaa tilaajan ja toimittajan välistä keskustelua työmaalla tarvittavasta perehdyttämisestä.

Jos henkilökuntasi on koulutuksen tarpeessa, suorita vertailua ja valitse vaihto ehto, joka toteutetaan oikealla vaatimustasolla. Kortti taskuun kotisohvalla 3 tunnissa ei mielestämme sovi kunnon turvallisuuskulttuuriin. Meidän vakiovaihtoehtomme löytyvät täältä . Työpaikkojen erityistarpeisiin tarjoamme myös räätälöityjä vaihtoehtoja.

FINN-Tarkastus Oy www.finn-tarkastus.com

Finn-Tarkastus_musta-teksti_large

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.