https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Näkökulma | 20.10.2021

Nostotyöhenkilöstön kouluttaminen – onko kortti taskuun 3 tunnissa oikea tapa?

Uskotko vakavissasi, että nostotyönvalvoja tai suunnittelija voidaan kouluttaa 3-4 tunnin verkkokurssilla? Tai että taakankiinnittäjä ja merkinantaja tulevat hyvin koulutettua harjoittelematta ollenkaan toimimista nostureiden kanssa?

FINN-Tarkastus Oy

thumbnail_pexels-kateryna-babaieva-2760243

Me tiedämme, ettei se onnistu. Jostain on tietysti jokaisen aloitettava, koska todellisen perehtyneisyyden hankkimiseen kuluu vuosia. Mutta kun on kysymys turvallisuuden kannalta kriittisestä työsuoritteesta, ei siihen perehdyttämistä voi jättää netissä tehtävän omatoimisen klikkailun varaan. Siihen tarvitaan osaavat kouluttajat, vuorovaikutteista keskustelua, käytännön harjoituksia ja riittävästi aikaa.

Nostotyöt ovat aina korkean riskin töitä ja siksi perusosaamisen varmistamiseksi on alan koulutuksille laadittu kansainvälisiä standardeja. Lisää voit lukea blogista täältä . Ei standardinmukaisuus yksinään laatua takaa, mutta se antaa koulutuksen sisällölle tarkkaan mietityt vähimmäisraamit. Esimerkiksi taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus on päivän mittainen ja sisältää aina käytännön harjoittelua. Nostotyönvalvojan koulutus edellyttää päivän lisää, jotta vastuut ja edes perusasiat nostojen suunnittelusta saadaan läpikäytyä. Vakioidun koulutussisällön hyötynä on myös se, että se helpottaa tilaajan ja toimittajan välistä keskustelua työmaalla tarvittavasta perehdyttämisestä.

Jos henkilökuntasi on koulutuksen tarpeessa, suorita vertailua ja valitse vaihto ehto, joka toteutetaan oikealla vaatimustasolla. Kortti taskuun kotisohvalla 3 tunnissa ei mielestämme sovi kunnon turvallisuuskulttuuriin. Meidän vakiovaihtoehtomme löytyvät täältä . Työpaikkojen erityistarpeisiin tarjoamme myös räätälöityjä vaihtoehtoja.

FINN-Tarkastus Oy www.finn-tarkastus.com

Finn-Tarkastus_musta-teksti_large

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

16.5.2024 | Alan Uutiset

Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto vihittiin käyttöön Pjelaxissa

Fortumin ja Helenin yhteishanke, 56 tuulivoimalan Pjelax-tuulipuisto tuottaa vuosittain noin viisi prosenttia Suomen koko tuulivoimatuotannosta.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.