https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Näkökulma | 20.10.2021

Nostotyöhenkilöstön kouluttaminen – onko kortti taskuun 3 tunnissa oikea tapa?

Uskotko vakavissasi, että nostotyönvalvoja tai suunnittelija voidaan kouluttaa 3-4 tunnin verkkokurssilla? Tai että taakankiinnittäjä ja merkinantaja tulevat hyvin koulutettua harjoittelematta ollenkaan toimimista nostureiden kanssa?

FINN-Tarkastus Oy

thumbnail_pexels-kateryna-babaieva-2760243

Me tiedämme, ettei se onnistu. Jostain on tietysti jokaisen aloitettava, koska todellisen perehtyneisyyden hankkimiseen kuluu vuosia. Mutta kun on kysymys turvallisuuden kannalta kriittisestä työsuoritteesta, ei siihen perehdyttämistä voi jättää netissä tehtävän omatoimisen klikkailun varaan. Siihen tarvitaan osaavat kouluttajat, vuorovaikutteista keskustelua, käytännön harjoituksia ja riittävästi aikaa.

Nostotyöt ovat aina korkean riskin töitä ja siksi perusosaamisen varmistamiseksi on alan koulutuksille laadittu kansainvälisiä standardeja. Lisää voit lukea blogista täältä . Ei standardinmukaisuus yksinään laatua takaa, mutta se antaa koulutuksen sisällölle tarkkaan mietityt vähimmäisraamit. Esimerkiksi taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus on päivän mittainen ja sisältää aina käytännön harjoittelua. Nostotyönvalvojan koulutus edellyttää päivän lisää, jotta vastuut ja edes perusasiat nostojen suunnittelusta saadaan läpikäytyä. Vakioidun koulutussisällön hyötynä on myös se, että se helpottaa tilaajan ja toimittajan välistä keskustelua työmaalla tarvittavasta perehdyttämisestä.

Jos henkilökuntasi on koulutuksen tarpeessa, suorita vertailua ja valitse vaihto ehto, joka toteutetaan oikealla vaatimustasolla. Kortti taskuun kotisohvalla 3 tunnissa ei mielestämme sovi kunnon turvallisuuskulttuuriin. Meidän vakiovaihtoehtomme löytyvät täältä . Työpaikkojen erityistarpeisiin tarjoamme myös räätälöityjä vaihtoehtoja.

FINN-Tarkastus Oy www.finn-tarkastus.com

Finn-Tarkastus_musta-teksti_large

Uusimmat artikkelit

Riippuvuus maakaasusta voidaan katkaista älykkäällä energianhallintajärjestelmällä

Siemens Osakeyhtiö on kehittänyt ratkaisun, joka vähentää sekä päästöjä että riippuvuutta tuontienergiasta. 

16.5.2022 | Tutkimus ja koulutus

Hiilineutraalien prosessien materiaalitutkimukselle merkittävä TK-rahoitus Business Finlandilta

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen MASCOT-projektille, joka vastaa tulevaisuuden kiertotalousprosessien ja vetyteknologioiden tuomiin materiaalien käytettävyyshaasteisiin ja luo tietopohjan niiden luotettavuuden ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Rakennusteollisuus RT:n Turvallisuusviikko käynnistyy tänään

Rakennusteollisuus RT:n järjestämää Turvallisuusviikkoa vietetään 16.-22.5.2022, jolloin rakennusalalla kiinnitetään erityistä huomiota työn turvallisuuteen ja terveellisyyteen. SRV käynnistää samalla koko loppuvuoden kestävän kampanjan Oikeus hyvään työpäivään.

16.5.2022 | Alan Uutiset

Olli Sippula polttoprosessien päästöjen professoriksi

Polttoprosessien päästöillä on monia haittavaikutuksia ja niiden hallintaan tarvitaan uusia menetelmiä.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.